Γιατί να επιλέξετε Bar Catering για τον γάμο σας

Ο γάμος μας είναι από τις πιο σημαντικές και χαρούμενες στιγμές της ζωής μας. Οι ετοιμασίες χρειάζονται αρκετή οργάνωση και για αυτό ξεκινούν συνήθως από νωρίς έτσι ώστε να είναι όλα στην εντέλεια την ημερομηνία που ορίσατε.

Η διαδικασία αν και αγχωτική δεν συγκρίνετε με τα συναισθήματα και τη συγκίνηση τη μέρα της τελετής. Η δεξίωση είναι αναπόσπαστο κομμάτι του γάμου και φυσικά το πιο διασκεδαστικό, έτσι έχει μεγάλη σημασία η επιλογή του φαγητού και του ποτού, καθώς είναι κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσουν και θα ευχαριστηθούν οι καλεσμένοι σας αλλά και εσείς οι ίδιοι.

Το αλκοόλ είναι βασικό συστατικό μιας πετυχημένης δεξίωσης ή ενός γαμήλιου πάρτι και τι καλύτερο από το να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών ώστε να απογειωθεί το κέφι; Το bar catering είναι αυτό που χρειάζεστε, μια υπηρεσία που έχει πολλά πλεονεκτήματα και θα κάνει το event σας μοναδικό. Παρακάτω, θα βρείτε λοιπόν μερικά από αυτά έτσι ώστε να το επιλέξετε με σιγουριά και να δημιουργήσετε το γάμο των ονείρων σας.

 

Πρωτότυπη ιδέα που αναδεικνύει το προσωπικό σας γούστο

Θα μπορούσαμε να πούμε πως η υπηρεσία αυτή προσδίδει μια όμορφη πινελιά στον παραδοσιακό τυποποιημένο γάμο και εντυπωσιάζει τους καλεσμένους σας. Το μενού το επιλέγετε εσείς ή φτιάχνετε το δικό σας με συνδυασμό γεύσεων που σας αρέσουν και πιστεύετε ότι ταιριάζουν στο στιλ και το θέμα της δεξίωσης. Με μια γευστική δοκιμή θα καταλήξετε στο δικό σας ,ειδικά διαμορφωμένο, τέλειο μενού, που θα αντανακλά την προσωπικότητά σας.  Επίσης, το να προσθέσετε ξεχωριστό όνομα σε κάποιο από τα cocktail ή ακόμα το δικό σας και του συντρόφου σας είναι μια έξυπνη και παιχνιδιάρικη ιδέα που σίγουρα θα εκπλήξει τους πάντες.

 

Ποιότητα και εξιδείκευση

Με την επιλογή του bar catering είστε ξέγνοιαστοι όσον αφορά την φροντίδα των καλεσμένων σας, καθώς η ομάδα που θα φτάσει στο χώρο σας αποτελείται από έμπειρα άτομα, που θα βγάλουν σε πέρας την αποστολή που τους αναθέσατε με συνέπεια και επαγγελματισμό. Όλοι θα πίνουν τα cocktail και τα ποτά τους στην ώρα τους χωρίς καμία δυσαρέσκεια, ενώ εσείς θα απολαμβάνετε τη στιγμή. Φυσικά, αυτό που μετράει εξίσου είναι ότι θα εξασφαλίσετε την άριστη ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν και θα σας χαρίσουν την απόλυτη γευστική εμπειρία.

 

Δημιουργία χαρούμενης διάθεσης

Ένα όμορφο μπαρ θα γίνει το σημείο συνάντησης των καλεσμένων και θα δημιουργήσει μια πιο γλυκιά ατμόσφαιρα στο χώρο. Παραγγέλνουν οι ίδιοι το ποτό που επιθυμούν παρέα με τους συγγενείς ή οι φίλους τους. Έτσι το bar λειτουργεί σαν  χώρος αλληλεπίδρασης και διαδραστικότητας. Παράλληλα, οι bar tenders της ομάδας θα συνδυάσουν εξυπηρέτηση και ψυχαγωγία καθώς θα παρασκευάζουν μπροστά τους τα cocktails, δημιουργώντας ενθουσιώδη διάθεση.

 

Μείωση κόστους

Οι bar manager της ομάδας του catering θα κάνουν τον καλύτερο δυνατό προϋπολογισμό έτσι ώστε να έχετε το value for money για τις υπηρεσίες που θα σας προσφέρουν. Όντας γνώστες του αντικειμένου και της διαχείρισης εκδηλώσεων θα μειώσουν το κόστος στο ελάχιστο δυνατό, επιλέγοντας της κατάλληλες ποσότητες αλκοολούχων κι μη ποτών καθώς και αναλώσιμων υλικών που χρειάζονται.

 

Ευελιξία χώρου

Τα κέντρα εκδηλώσεων είναι από τις πιο ιδανικές τοποθεσίες για να πραγματοποιήσετε τη γαμήλια τελετή σας. Τι γίνετε όμως όταν έχετε σκεφτεί ένα άλλο μέρος που σας ταιριάζει καλύτερα όπως για παράδειγμα μια ερημική παραλία, η αυλή του σπιτιού σας ή το εξοχικό σας; Σε αυτή την περίπτωση το bar catering είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, καθώς η υπηρεσία διαθέτει κινητό bar που είναι έτοιμο να σας ακολουθήσει στην τοποθεσία που θα επιλέξετε.

Αν όλα αυτά σας κίνησαν το ενδιαφέρον, δεν έχετε παρά να επικοινωνήστε με το cocktails and dreams και να σχεδιάσετε την εκδήλωση σας ,με την ομάδα των ειδικών που είναι κοντά σας τις πιο ευτυχισμένες σας στιγμές.

Designed by Sigma Marketing